Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Η πιο σκοτεινή ώρα


Αποτέλεσμα εικόνας για εκλειψη ηλιου εικονες

//////////////////////////////////////////////////////////////
Γράφει ο Τρύφωνας Παπαλεωνίδας
/////////////////////////////////////////////////////////////

Η ζημιά η μεγάλη συνίσταται σ' αυτό το modus vivendi αλλά κυρίως το modus operandi της αριστεράς που αποπνέει πρωτογονισμό, βαρβαρότητα και μεταλλάσσει χυδαία τη κοινωνία μας ξεριζώνοντας παραδοσιακές αξίες και ήθη. 

Πέρα από πολιτικές εκτιμήσεις, στη καθημερινή μας πρακτική, στις πλείστες εκφάνσεις της δραστηριότητάς μας το βλέπεις, το νιώθεις, το γεύεσαι στο λόγο, στη πράξη, στα συμφραζόμενα, στα καινούργια ειωθότα. Ακόμα και χθες να ερχόταν στα πράγματα η Νέα Δημοκρατία η πληγή είναι βαθιά και χαίνουσα και θα απαιτηθεί πολύς χρόνος για να επανέλθει η τάξη των πραγμάτων.

Στην αριστερά δεν υπάρχει κανένα άλλοθι όπως δεν υπάρχει και κανένα ηθικό πλεονέκτημα.

 Όπως οι πρόγονοί τους έτσι κι ετούτοι εδώ σοβιετία θέλουν να εγκαθιδρύσουν όπου η νομενκλατούρα θα απολαμβάνει το χαβιάρι στις ντάτσες και ο λαός θα πένεται και θα φυτοζωεί με επιδόματα και δελτία.

Ο Διονύσιος Σολωμός είπε «Το Έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθινό».

Μέρα τη μέρα γκρεμίζουν την αλήθεια για να γκρεμίσουν το Έθνος. 
Γαλουχημένοι απο τα γεννοφάσκια τους κι εμμονικοί, ψυχωτικοί στη γραμμή του ότι δεν υπάρχουν έθνη και κράτη. 

Πιστοί μαρξιστές οι οποίοι δια της υποχρεωτικής δικτατορίας του προλεταριάτου θα συνθλίψουν την αστική τάξη και θα δημιουρήσουν τη νέα κοινωνία. Σε ελεύθερη μετάφραση, στα καθ'ημάς γιγαντώνουν τον κρατισμό διορίζοντας αφειδώς δημιουργώντας έτσι το νέο «προλεταριάτο », τον στρατό τους για τη τελική εφόρμηση προκειμένου να κατακτήσουν πέραν του κράτους την απόλυτη εξουσία. 

Κάποτε το ηρωικό Σύνταγμα Μακρυγιάννη έσωσε την Αθήνα και συνέβαλε καθοριστικά στην αλλαγή του ρου των γεγονότων. Σήμερα τα υγιή κομμάτια του ελληνικού λαού με επικεφαλής τη Νέα Δημοκρατία πρέπει να αποτελέσουν το νέο Σύνταγμα Μακρυγιάννη.

Ο κυβερνήτης

  / //////////////////////////////////////////////////////////// Γράφει ο Τρύφωνας Παπαλεωνίδας ////////////////////////////////////////////...